Iznajmite vozilo vec danas! Veliki broj rent a car automobila po povoljnim cenama
24/7 kontakt +381 606088288

Rent a car na aerodromu Nikola Tesla Beograd - Sve što treba da znate

Veliki deo populacije Srbije preselio se poslednjih decenija u inostranstvo, prateći poslovne prilike i željeni stil života. Većina pripadnika dijaspore dolazi u Srbiju, u posetu porodici i prijateljima, bar jednom godišnje, a neretko i češće. Danas se sve više ljudi opredeljuje za putovanje avionom, jer je bezbedno, komforno i skraćuje duge sate vožnje. Recimo, putovanje automobilom iz Nemačke trajalo bi bar 10ak sati, dok avionom traje svega sat i po vremena.

Međutim, kada putnici stignu na aerodrom Nikola Tesla, koji je kao i svi svetski aerodromi iz praktičnih razloga lociran van grada, postavlja se pitanje kako dalje, naročito ako konačna destinacija nije Beograd.

Postoji par opcija - putnici mogu koristiti gradski prevoz, ali za potragu za autobusom nakon sletanja se retko ko opredeljuje. Druga opcija su taksi službe, koje mogu da budu basnoslovno skupe, čak i kada želite da stignete do centra grada, a kamoli ako idete u unutrašnjost naše lepe zemlje. Treća, i po našem mišljenju najbolja, opcija je rent a car Beograd.

Rentiranje automobila postaje sve popularnije, a za to postoje odlični razlozi, o kojima ćemo govoriti u narednim redovima. 

Zašto je rent a car sa aerodroma Nikola Tesla najbolja opcija?

Delovi Beograda su odlično povezani gradskim prevozom, ali neretko morate da promenite i do tri autobusa kako biste stigli u željeni kraj grada. Međutim, kada je reč o aerodromu, situacija je nešto drugačija. Do aerodroma Nikola Tesla ide jedna linija gradskog prevoza. Ako vaš let prispeva uveče ili tokom vikenda, moglo bi se desiti da provedete sate čekajući na autobus. Pritom, verovatno sa sobom nosite prtljag koji nije nimalo lak, te bi vožnja gradskim, iako cenovno povoljna, mogla biti nepotrebna neugodnost.

Spomenuli smo već i taksi službe. Na području Beograda postoji veliki broj registrovanih taksi preduzeća, ali na aerodromu ćete imati priliku da vidite i tzv. “divljake”. S razlogom nose ovaj nimalo laskavi epitet. Vožnja taksi vozilima je sama po sebi skupa, a vožnja u taksiju koji nema istaknut taksimetar mogla bi vas koštati na hiljade i hiljade dinara.

Rent a car Beograd je najbolja opcija prevoza koju sebi možete da priuštite. Nema čekanja - kad god da stižete, pripadnik rent a car agencije će vas čekati na aerodromu u dogovoreno vreme. Čak i ako niste vozač ili dolazite prekookeanskim letom i umorni ste za vožnju, možete unajmiti profesionalnog vozača koji će vas brzo i bezbedno odvesti tamo gde treba da budete.

Sami birate rent a car vozilo - dakle, biće vam udobno i prijatno. Nema guranja kao u graskom prevozu i nema neprijatnih ćaskanja sa radoznalim taksistom koji želi da zna kako je “preko”. Možete da se opustite i uživate, baš kao u sopstvenom automobilu.

Pitate se kako unajmiti rent a car vozilo kod rent a car agencije? Ili vas zanima ko može da iznajmi renta car automobil, da li postoje posebni uslovi? Objasnićemo vam sve do detalja.

Kako se iznajmljuje rent a car?

Ako prvi put planirate da unajmite rent a car vozilo, možda brinete da je procedura duga ili komplikovana, ali nasuprot. Veoma je jednostavno.

Kada odete na sajt rent a car agencije (ovde možda staviti link ka sajtu?) popunićete formular za rentiranje vozila. Unećete vaše lične podatke i željeni datum rezervacije vozila, kako biste bili spremno dočekani na aerodromu Nikola Tesla Beograd. Tokom popunjavanja formulara navešćete i koliko dugo želite da rentirate vozilo, odnosno datum vraćanja automobila. Rezervacija rent a car vozila može se obaviti i telefonskim putem.

U kategoriji vozni park možete pogledati modele automobila koje rent a car agencija Beograd ima u ponudi. Odaberite automobil koji najviše odgovara vašim potrebama ili stilu vožnje.

Jedini uslov koji treba da ispunite, ako želite lično da vozite automobil, jeste da ste punoletni i da posedujete važeću vozačku dozvolu. Ako niste vozač u predviđenom polju možete naglasiti da želite da unajmite usluge profesionalnog vozača.

Ažurno osoblje renta car agencije će vam u najkraćem roku potvrditi rezervaciju, nakon čega možete mirno da se uputite na let. Vaš automobil će čekati spreman na aerodromu.

Da li su rent a car vozila pouzdana?

Budite bez brige, sva rent a car vozila iz pouzdane agencije za rentiranje automobila prolaze rigorozne provere i redovno se servisiraju, jer je bezbednost klijenata na prvom mestu. Bilo da dolazite tokom leta ili zime, uz automobil ćete dobiti gratis adekvatnu opremu - lance za sneg, sedište za bebu ili dete, GPS navigaciju. Na vama je samo da sednete i vozite.

Koju kilometražu je dozvoljeno preći rent a car vozilom?

Ne postoje ograničenja glede pređene kilometraže. Bilo da ostajete u Beogradu ili želite da se vozite širom Srbije, možete svratiti gde god poželite - kreirajte sopstveni plan putovanja i uživajte u slobodi i komforu koji omogućava rentiranje automobila.

Sada kada znate sve o rent a car uslugama, verujemo da će prilikom naredne posete Srbiji on biti vaš logičan izbor. Zaslužili ste da se odmorite i uživate. To nećete učiniti ako svakog momenta gledate na sat, jer morate da nađete prevoz. 

Rent a car je udobnost kakvu zaslužujete.

 

Mercedes Duplex rent a car
Nissan Duplex rent a car
Hyundai Duplex rent a car
BMW Duplex rent a car
Ford Duplex rent a car
Fiat Duplex rent a carCopyright © All rights reserved | Duplex rent a car