Iznajmite vozilo vec danas! Veliki broj rent a car automobila po povoljnim cenama
24/7 kontakt +381 606088288

Uslovi najma

Duplex rent a car Beograd

Opšti uslovi

– Minimum 21 godina starosti
– Minimum 2 godine posedovanja vozačke dozvole i obavezno na uvid
– Obavezna identifikacija – lična karta ili pasoš na uvid
– Obavezno obezbeđenje depozita prema cenovniku kompanije

Dužina najma

– Minimalna dužina najma je 1 dan (24 časa)
– Vreme preuzimanja i vraćanja vozila trebaju biti isti, uz toleranciju od 60 minuta zakašnjenja. Po isteku ovog prekoračenja dolazi do zaračunavanja novog dana najma vozila

Plaćanje i Depozit

– Najam vozila se plaća prilikom preuzimanja vozila, i to kreditnom karticom (Visa, Mastercard, Amex), uplatom na račun (pravna lica) ili gotovinom
– Depozit za vreme trajanja najma je obavezan, i polaže se putem kreditne kartice
– Depozit se određuje prema cenovniku na osnovu grupe vozila i dužine najma

 

Preuzimanje i vraćanje vozila

– Vozilo se može pruzeti i vratiti u našoj poslovnici, a moguća je i dostava odnosno vraćanje vozila izvan poslovnice, odnosno na odabranoj lokaciji
– Vozilo se može preuzeti i vratiti i izvan standardnog radnog vremena, uz doplatu
– Prilikom preuzimanja i vraćanja vozila, obavezno je potpisivanje obrasca o stanju vozila, pri čemu savetujemo da zajedno sa našim službenikom dobro pregledate vozilo

 

Osiguranje vozila

CDW (Collision Damage Waiver)

Osiguranje od štete sa učešćem u šteti. Ovo osnovno osiguranje je uključeno u cenu najma vozila. Lice koje je upravljalo vozilom u trenutku nastanka štete učestvuje u šteti do maksimalnog iznosa depozita.

 

Ovo osiguranje NE POKRIVA štete nastale u unutrašnjosti vozila, oštećenje guma i točkova, slomljen i /ili izgubljen ključ, štete nastale tankanjem pogrešne vrste goriva i štete nanete svesno ili nepažnjom. Sva nabrojana oštećenja biće naplaćena u punom iznosu u momentu kada se vozilo vrati.

TP (Theft Protection)

Ovo osiguranje je uključeno u cenu najma vozila, i pokriva štetu nastalu krađom vozila ili delova vozila

Ovo osiguranje NE VAŽI u slučaju da je prilikom krađe vozilo bilo otključano ili je ključ bio ostavljen u bravi volana. Takođe, klijent je dužan da u slučaju da se desi krađa dokumenta i ključeve vozila dostavi Duplex Rent a Car agenciji.

SCDW (Super Collision Damage Waiver)

Kasko osiguranje. Kupovina ovog osiguranja nije obavezna, ali postoji kao popularna i veoma preporučljiva vrsta dodatnog osiguranja. Kupovinom ovog osiguranja lice ne učestvuje u šteti, bez obzira na okolnosti koje su dovele do nastanka štete. Niske tarife doplate i veliko rasterećenje u vidu odgovornosti čine ovu vrstu osiguranja pogodnim izborom za korisnike rent a car usluga.

 

Ovo osiguranje NE POKRIVA štete nastale u unutrašnjosti vozila, oštećenje guma i točkova, slomljen i /ili izgubljen ključ, štete nastale tankanjem pogrešne vrste goriva i štete nanete svesno ili nepažnjom. Sva nabrojana oštećenja biće naplaćena u punom iznosu u momentu kada se vozilo vrati.
POLICIJSKI ZAPISNIK JE OBAVEZAN ZA SVE VRSTE OSIGURANJA!
Bez policijskog zapisnika, pun iznos štete i /ili krađe biće naplaćen od klijenta, bez obzira na vrstu kupljenog osiguranja. Zapisnik je potrebno sačiniti čak i u slučajevima kada klijent nije bio prisutan prilikom oštećenja vozila (npr. vozilo je oštećeno na parkingu od strane NN osobe).

POSTUPCI u slučaju nesreće, štete i krađe vozila

Klijent je obavezan da postupi na sledeći način:

– ODMAH da obavesti policiju i Duplex rentacar o događaju i da postupi po njihovim instrukcijama.
– Da zapiše podatke o drugim učesnicima u nesreći, odnosno događaju
– Da ispuni izveštaj o nesreći/šteti prilikom vraćanja vozila
– Da napiše kratku izjavu u kojoj će opisati uzroke i okolnosti u kojima se desila nesreća/šteta

ZABRANE I NEOVLAŠĆENO UPRAVLJANJE VOZILOM

– ZABRANJENO je iznajmljenim vozilom putovati u sledeće države i područja: Rusija, Belorusija, Kosovo, Albanija, i Turska. OSIGURANJE NE VAŽI za ova područja.
– Zabranjeno je da se vozilom upravlja pod uticajem alkohola, lekova i droga. U ovim slučajevima, osiguranje NE VAŽI – klijentu se naplaćuje pun iznos štete/krađe.

– Iznajmljenim vozilom može upravljati samo lice koje je upisano kao vozač u ugovoru o najmu vozila. Dozvoljava se mogućnost da se upišu do dva dodatna vozača, uz odobrenje Duplex Rent A Car-a, prilikom preuzimanja vozila.
– Zabranjeno je iznajmljeno vozilo davati na korišćenje neovlašćenim licima, licima koja nisu upisana u ugovor o najmu. U ovim slučajevima, osiguranje NE VAŽI – klijentu se naplaćuje pun iznos štete/krađe

telefon: +381 606088288 adresa: Vespučijeva 34, 11070  Novi Beograd

Duplex rent a car Beograd

Mercedes Duplex rent a car
Nissan Duplex rent a car
Hyundai Duplex rent a car
BMW Duplex rent a car
Ford Duplex rent a car
Fiat Duplex rent a carCopyright © All rights reserved | Duplex rent a car